Ik heb veel ervaring omdat ik in de winter en in de zomer naar de top van de berg ben geweest met een skirok aan. Nu, ik deel met u alle dingen die je doen om die perfecte look voor de lente en de zomer te krijgen.

Het eerste wat je nodig hebt is een outfit die geschikt is voor het weer dat je zult dragen. Het is beter om comfortabel te zijn dan perfect, toch? De kleding die je nodig hebt zijn niet alleen de beste kwaliteit, maar ook degenen die je in staat zal zijn om gemakkelijk te wassen (en gemakkelijk droog). Het is een must om jassen te vinden die passen en er lekker warm uitzien en geschikt zijn voor het weer, het seizoen en de dag. De eerste stap is om te zoeken naar jassen in jouw maat en in de kleur die bij je huid past.

Ik ben geboren in Nederland in 1974 en ben opgegroeid in Groningen waar ik ben opgeleid in de mode-industrie. Ik begon bloggen op de website in 2005, en ik hoop dat het zal me helpen om mijn lezers op de hoogte te houden van de nieuwste modetrends in dames winterjassen, en houd het gesprek gaande.

In de wintermaanden is mijn persoonlijke stijl vooral conservatief en formeel, vooral in mijn winterjas en trui. Ik draag graag een effen zwarte jas over een witte jas met een zwarte rok en ik hou echt van de look van een jas met een capuchon. Ik denk dat het zeer stijlvol en het is een geweldige manier om warmte en stijl te brengen aan uw dagelijkse look. Over het algemeen dragen vrouwen in mijn stad niets bijzonders. Ik heb nog nooit een vrouw een mooie jas laten dragen.

Mijn carrière

Toen ik klaar was met school en kreeg mijn eerste baan ging ik met mijn vriendje naar Kopenhagen, waar ik werkte als een au pair, kocht ik toen een goedkope winterjas in de supermarkt, dan kreeg ik een baan werken bij een boetiek in de stad. Na een tijdje had mijn vriend een auto-ongeluk, dus ik moest verhuizen naar Nederland. Mijn eerste winter was ik in de winter met mijn vriendje in New York, maar de kleren pasten me niet goed omdat de winters hier koud en regenachtig zijn, ik uiteindelijk als nachtclub uitsmijter in Amsterdam werkte, het was een goede baan maar de kleren waren niet geschikt voor mij en ik begon een tweede baan in Amsterdam.

Toen ik besloot om terug te reizen naar mijn eigen land was het een droom van een zomervakantie, toen mijn man en ik bij elkaar kwamen dachten we dat het leuk zou zijn om samen iets in het hele land te doen.